Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cennet Hurmalı Muhallebi

Cennet Hurmalı Muhallebi
0
51

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
cennet-hurmali-muhallebi.jpg

Cennet Hurmalı Muhallebi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker 200 ml
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 1 paket ekşi krema
  • 2 yemek kaşığı haşhaş
Üzeri için;
  • 4 tane cennet hurması
  • Not olgun cennet hurması durdukça kararır doğal olduğu için iki gün içinde tüketilir

Cennet Hurmalı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tencereye sütü, unu, nişastayı, şekeri, vanilya şekerini ilave edelim, pürüzsüz olana kadar çırpalım ocağa alalım, kaynayıncaya kadar karıştıralım, kaynayınca altını kısalım.
  2. İçine haşhaşı ve tereyağını ekleyelim bir taşım kaynayınca ocağı kapatalım, kenara alalım. 10 dakika sonra içine ekşi kremayı ek edelim, pürüzsüz olana kadar çırpalım.
  3. Bardakların ortasına birer kepçe yerleştirelim içine her hangi bir bisküvi koyabiliriz olmasada olur.
  4. Daha sonra üzerine robottan çektiğimiz cennet hurmasından ikişer kaşık üzerine yerleştirelim soğuduktan sonra üzerini süsleyerek servis edelim buzdolabında iki günde tüketelim.
Cennet Hurmalı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt