Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cep telefonu smileleri

cep telefonu smileleri
0
215

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
yandan bakınız burada fazla anlaşılmıyo ama telde deneyin daha iyi gorunur

@) gul

@ salyangoz

:^) yandan gulme

+imagesceptelefonusmileleri5ad37cb896c23png doktor

O)( kar kayakcısı

;) goz kırpma

:x opucuk

:,( ağlayan

:Q şaşkın

Similar threads

Eğitim verdiğim profesyonel kurumlarınma bir coğunda eğitim esnasında katılımcılar cep telefonlarını kapatmak gibi bir nezaketi atlıyorlar ve maalesef ve bunu o kadar doğal buluyorlar(aşağıda sebeplerini acıklamaya calıştım) ki şaşırıyorum Halbuki ilkokulda bile ders esnasında yanımızdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Araç kullanırken cep telefonu kullanan sürücüler üzerinde yapılan bilimsel çalışmalara göre; sürücülerin hemen olan karar vermeleri zayıflıyor, yol şartlarına ve yol peşine düşüp takip çizgilerine daha eksik uyarı ediyor, dakikadaki kalp atış hızı normale tarafından daha da artıyor, gerginlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Allah'ı Nicin Goremiyoruz? Allahın bir ismi Nurdur Nurani varlıklar olan meleklerden, guneş ışığına ve kainatı doldurmuş butun ışınlara kadar her şey bu ismin değişik tecellilerini taşımaktadır İnsan gozu, bu dunyada, sadece madde alemini gorur Ne kendi ruhunu, ne amellerini yazan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Dokunmatik telefonlar hakkında bilmedikleriniz Dokunmatik ekranlar, yeni cep telefonlarının nerede ise artık vazgecilmezi haline geldi Fakat dikkat edilmesi gerekenler var;Her dokunmatik ekranlı telefon beklediğiniz performansı vermeyebilir Aldıktan sonra pişman olmamak icin aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Cep telefonu teknolojisi için 1999 tarihi önemliydi. Zira o dönemlerde birçok firma farklı atılımlar yaparak bu sektörde tutunmanın yollarını arıyordu. Özellikle Nokia ve Ericsson arasında geçen mücadele çok daha çetin bir hal almaya başladı. Bu rekabette yeni olan Samsung ise cep telefonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt