Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cevizli Elmalı Tarçınlı Kek

Cevizli Elmalı Tarçınlı Kek

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
cevizli-elmali-tarcinli-kek.jpg

Cevizli Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi İçin Malzemeler

• 3 adet yumurta
  • 1 su bardağından biraz fazla toz şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un
  • 3 orta boy soyulmuş rendelenmiş elma
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 su bardağı kırılmış ceviz içi

Cevizli Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırptım.
  2. Sıvı yağ, süt ve vanilya ilave edilip tekrar çırptım.
  3. Elenmiş un ve kabartma tozunu ekleyip tekrar çırptım.
  4. Elmaları rendeleyip ilave edip tarçın ve ceviz de katıp karıştırdım.
  5. Yağlanmış kek kalıbama döküp fırına sürdüm.
  6. 160 derecede önceden ısınmış fırında 45 dakika yavaşça pişirdim.
Cevizli Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Elmalı Cevizli Tarçınlı Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1,5 su bardağı toz şekerYarım su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 paket vanilya1 paket hamur kabartma tozu2, 5 su bardağı un3 adet orta boy soyulmuş rendelenmiş elma1 tatlı kaşığı tarçınYarım su bardağı ceviz Elmalı Cevizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Pamuk Gibi Yumuşacık Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta (Oda sıcaklığında)1,5 buçuk su bardağı şeker1 çay kaşığı tarçın (İsteğe göre çoğaltabilirsiniz)1 çay bardağı sıvı yağ3 adet orta boy havuç1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 çay bardağı çekilmiş ceviz2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Elmalı Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet elma100 gram oda sıcaklığında tereyağı2 adet yumurta1 su bardağı kırık ceviz1- 1/4 (çeyrek) su bardağı unYarım su bardağı esmer toz şekerYarım su bardağı toz şeker1 tatlı kaşığı tepeleme tarçın1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Elmalı Tarçınlı Cevizli Kek Tanımı İçin Materyaller 4 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ2,5 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu3 adet orta uzunluk elma1 tatlı kaşığı tarçın1 su bardağı ceviz içi Üzeri için; Pudra şekeri Elmalı Tarçınlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Elmalı Cevizli Tarçınlı Kek Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 bardak toz şeker1 su bardağı sıvı yağ1/2 (yarım) su bardağı süt1 tatlı kaşığı tarçın1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2.5-3 su bardağı un Üzeri için; 2 adet elma1 su bardağı iri kırılmış ceviz içi Elmalı Cevizli Tarçınlı Kek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,478Konular
981,297Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt