Cevizli Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- Kabartma tozu
- Vanilin
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sııvı yağ
- 1 su bardağı un
- Ceviz
Cevizli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri bir kaba alıp yeterlice çırpıyoruz.
- Daha sonra sütü ,yağı ,vanilin ekleyerek karıştırıyoruz.
- Sonra un ve kabartma tozunu ekliyoruz bir kalıbı yağlayıp karışımı içine boşaltıyoruz.
- Üzerine cevizleri doğrayıp ekliyoruz.
- Önceden ısıttığımız 170 derece fırında 20 dk pişiriyoruz kekimiz hazır afiyet olsun.