Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cevizli Kurabiye

Cevizli Kurabiye
0
22

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

• 250 gram oda sıcaklığında tereyağ veya margarin
  • 2 adet yumurta sarısı (akları üstüne )
  • 1 su bardağı pudra şekeri (200 ml bardak ölçüsü)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı rondodan geçilmiş ceviz
  • 2-2,5 bardak arası un ( kontrollü ekleyin mutlaka)

Cevizli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Un hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırdıktan sonra unu yavaş yavaş ilave ettim.
  2. Ele yapışmayan ama toparlanan yumuşak bir hamur elde ettim.
  3. Merdane yardımıyla açıp büyük yuvarlak kalıbımla kestim. İsterseniz elinizle de kesebilirsiniz.
  4. Daha sonra üzerine yumurta akını sürdüm ve doğranmış cevizlerimden serptim.
  5. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirdim.
Cevizli Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı tahin1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri1 paket vanilyaYarım paket kabartma tozu2-2.5 bardak un Üzeri için; 1 adet yumurta akıFındık veya ceviz Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ağızda Dağılan Cevizli Tahinli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı tahin1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ1 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 su bardağı un Üzeri için: Kırılmış ceviz1 yumurta akı Ağızda Dağılan Cevizli Tahinli Kurabiye Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 250 gram margarin veya tereyağıYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı pudra şekeri1 adet yumurta akı1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz1 çay kaşığı tepeleme dolu tarçın1 paket vanilya1 paket kabartma tozu4,5-5 su bardağı un Üzeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 250 gram tereyağı oda sıcaklığında2 adet yumurta birinin sarısı yüzüne1 su bardağı pudra şekeri1 paket kabartma tozu4 su bardağı un kontrollü ekleyin hamur elimizi bırakıyorsa tamamdır Üzeri için; Ceviz Cevizli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Kahveli Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Yarım paket ( 125gr) oda ısısında yumuşamış margarin1 su bardağı tozşeker2 adet yumurta, 1 yumurta akını üzeri için ayırıyoruz1 yemek kaşığı nescafe1 paket kabartmatozu1 paket vanilya3 yemek kaşığı süt3 su bardağı un Üzeri için: Ayırdığımız 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt