teknolojiuzmani
FD Üye
		 
	Cevizli Un Helvası Tanımı İçin Gereçler
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 125 gram margarin yada tereyağ
- 1 çay bardağı şeker
- 1.5 su bardağı un
- Ceviz
- 3 su bardağı süt
- 2 su bardağı şeker
Cevizli Un Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Merhaba birinci olarak sıvı yağ ve margarin eritiyoruz.
- Sonra unu ek edip ve şekeri ekleyerek güzelce pembeleşinceye kadar kavuruyoruz ve cevizi ekleyip uygunca karıştırıyoruz .
- Öteki yandan şerbeti hazırlıyorum.
- Süt ,şeker bir tencerede kaynatılır ve kavrulmuş un helvasına dökülür.
- Düzgünce karıştırarak şerbeti çekmesi için ve istediğiniz üzere hal verip servis edebilirsiniz afiyet olsun.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
    