Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceyda Duvenci Nasıl zayıfladı

Ceyda Duvenci Nasıl zayıfladı
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Guzel oyuncu ve sunucu Ceyda Duvenci aldığı fazla kilolarından nasıl kurtuldu guzel oyuncu kısa sure icerisinde oldukca fazla kilo vermeyi başardıKanal D ekranlarında yayınlanan Doktorum programının sunucusu guzel oyuncu nasıl zayıfladığını dostları ve hayranları ile paylaştı

Guzel oyuncu doğum sonraısnda 83 kilo olan ve 44 bedene ulaşan Ceyda Duvenci bir diyetisyen kontrolunde zayıflamaya başladığını anlattı

imagesceydaduvencinasilzayifladi5ad48dbc21417

Ceyda Duvenci nasıl kşlo verdiğini şoyle anlattı

Kilo tamamen yemek olayının bitmesi ile alakalı Akşamları yemek yemiyorum Gunduz porsiyonlarım yarıya duştu Ekmek tuketimim minimumda O da sabah kahvaltılarında Ama tatile gidersem yemeden icmeden kesmiyorum kendimi Gecmişe gore yarısında doyuyorum artık Artık gercekten sağlıklı besleniyorum Aldığım her besinin sağlıklı olmasına, eğer bir kacamak yapacaksam bile bunun en sağlıklı, en lezzetli olmasına cok ozen gosteriyorum Tabii ki plates de yapıyorum

Ceyda Duvenci yoğun iş temposu nedeniyle cok yorulduğunu analtırken vitamin haplarını ihmal etmediğini soylediGuzel oyuncu sozlerine şoyle devam etti

Ozellikle beslenmem de azaldığı icin bu birazcık cabuk yorgun duşmeme neden oluyor Saat 0600’da kalkıyor, canlı yayına gidiyorum 1200’de canlı yayından sete geliyorum Haftanın 5 gunu canlı yayınım, 5 gunu de set var Pazar gunu kesin cekimim oluyor Cumartesi; kızımla ilgilenen abla izinde olduğu icin bana ait gun olmuş oluyor Cumartesi gunu kızım Melisa uyurken kuafore koşturuyorum; manikurdu, pedikurdu işlerimi hallediyorum O uyanmadan eve koşuyorum Sabah mutlaka guzel bir kahvaltı ediyoruzOğlen yemeklerimizi ihmal etmiyoruz dedi