Ceza Müzayede Yer kaplayan herkes yılan bende kalmasın aklın tamamlanmış açık arttırmayı ben başlattım satıyorum satıyorum sattım yok mu arttıran yada sattıran pişman eden ve düşünceyi atın açık arttırmayı ben başlattım satıyorum satıyorum sattım Kendini ne sandın acaba metropol kurdugun haram parayla Açtığın ilginç yarayla Sarayda kalmis aklınız sizin muhakkak Kart yaşını bilmem fakat senin akıl yaşın 'iki' Yer kalmamış beyninizde Feri sönmüş gözlerinde okunmus satılmaya hazır us Yere düştüğünde olmayan aklına gelecek sahip oldugun her düşünce Açık Arttırma bağlamında sözlerim satmaya hazırlanmış Abuk Subuk olan herşeyi gözlerim ben Başladım yok mu arttıran fazla ucuz Her Zaman uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben şimdiden sattım fena düsüncelerimi Abuk Subuk ideolojilerimi Sizinkilerde ellerimde paha biçilmez degil 90 Derece eğilim yukaridan asağiya kritiginizde iyice batın sizi batıran her manâsız şeyi satın Aracısız Olarak satın alın yolsuzluğu yatıralım Kötülüğü batıralım,Bağlayalim fena elleri Dağlayalım emrindeki bakan gözleri Sallayalım antirealist beyinleri Gençler izlesin acilen beni Yer kaplayan herkes yılan bende kalmasın aklın cilalı açık arttırmayı ben başlattım satıyorum satıyorum sattım yok mu arttıran yada sattıran pişman eden ve düşünceyi atın açık arttırmayı ben başlattım satıyorum satıyorum sattım