Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza ardon

Ceza ardon
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Canice ardon Kes, tacizi kes Bugüne şükret efendi sen haddine ses Verde çekil suçun yoksada sus Sonu buz gibi 65 sene karakutunuz Açılır pardon hazırdır Mapusda yenen kapuskaya Yeter mi sence bu cefa ve keder Ama boşver her duruşma günü umut ona bağlanır mı bel Yeri delsen nereye kaçıp gidecen sen pimapen yok ama dört duvarın arası Bozuk parası yoktur gardiyanın doymuş kumbarası Müdürün gözü tavuk karası Resim yapar bahçede Ritim tutar Eyleme, etme eyleme be acı bize geçmez bak keyfine Voltanı at tespihinde ya sabırın Fazla soğumuş burası ya Pardon şu camı kapatalım Nakarat x 2 Pardon gönülsüzce oldu Pardon 3 kişi yok olsun Pardon aşkım ele yar olsun Pardon sık çakala dört kursun FUAT: Yumurta kadar doymuş yağdı kafamaŞÜkret tenis topu dek değildi amaGülerken ağlatan hata kankanın başını aydınlatma çapariyi ilişkine kaptırma6 yıl 3 ayın faturası pardon olsadaBacaklarım kopsadaAsuman beşik kertmesiymiş lan yoklama değil firar var yener mi acabaONURUM İŞKENCEYİ AÇ PENCEREYİ ENİŞTE ZANNET KERTENKELEYİEnikle hamlet gel aç perdeyi karanlık stir olur imza vermeyeni sloganla ritim miktar müdürün tek çaresi baytar çiçek takım baytar cigara yakar gün sayar şişme kadını gardiyan bozar kol gibi yaslarRimart oynayana gelir aslar şansım kaldı hep masada ebe şaşma yorganı aşma sobaya karbon biz bi kusur yaptıkeeeePARDON(Nakarat) FİLM: eee ben ne anladım bu yatıştan hak dediğiniz o kadar da adaletli bişi deil aramak ancak? DJ: Maalesef Pardon! Nakarat x 2 Pardon gönülsüzce oldu Pardon 3 kişi değil olsun Pardon aşkım ele yar olsun Pardon sık çakala dört kursun SUÇ OLUŞTURAN: Gardiyanlar cellatlardan farksızdır fuat: hileli yere yatmış her fert bizce yalnızdır CEZA: eger eniştense gardiyan o haksızdır FUAT: yalnız kalmışlar fertler işte o zaman cellattır CEZA: hayatı karartmaya yeter sadece bir imza Nakarat x 2 Pardon gönülsüzce oldu Pardon 3 kişi değil olsun Pardon aşkım ele yar olsun Pardon sık çakala dört kursun GeliyormusunuzHayır Biz bok yoluna gidiyoruz FUAT: düşünüyorda düşünüyor nasıl gülüyor insan  

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt