Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Kemerini Bağla

Ceza Kemerini Bağla
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ceza Kemerini Bağla döner devran her habere kan, burası sıkışık diyar ve burada yok bir kriter, belirsizlikler içindeyiz lakin bir çoğu klas, gerisi aç yada açık suç oluşturan o da bir plus, karışıklık dizilerine aynı hayat, mouse ila yönetilebilecek değin basit, okuma yazma bilmeyen var hala memlekette, suç kimin benimle dans edin, hata yaptılar her şarkı nakarat, şaklat elini üstelik bana bak, aç kontağı hadi gazla, s**et manâsız ver sen elini salla, gençler seçin içten yolu gelecek sizin, doğrusunu bilir her şeyin her kesim, boş verin okuyun adam olun öğrenin, doğrusunu bilin her şeyin, seçenek keza değil, seçenek keza fazla, seçeneklerini yarat, belirle en iyisi bu, benim rekabetim misal, özele girmem, taşlarım adamı ve üstünden inmem, içten epeyce kapılar açılır, buradayım işte bak kapı kapansın, çoğunun işi bambaşka ve işi zordur, helal kazan sonra keseyi doldur nakarat çaresizlik, umutsuzlukla birleşince saldırganlık gerekli bir hal alır, bilakis bunun yerine işine bakıp bir şeyler üretmek, oysa bizim gibilere nasip olur dinle, başkasının yaptıklarıyla uğraşmaktan ömür bitirdi birçoğu ve tümü çöktü dibe, ne meslek yaparsan yap yarasın işe, bir hayrı olsun laftan öte sonuç lüzum, uyurgezer gibi gezersen eğer işin ayakta biter, başın açıkta kalır, kıçın gizli yüzü görmez, nefesin para etmez, her koyun kendi bacağından asıldı ve asılır, çalma, çırpma, azma, bölme, kırma, satma, kesme, atma, pozitif kasma, yazma, ufacık eller kocakarı gibi rivayet bir sürüde sapık türemiş enikonu nakarat olma yavşak, dalkavuk, dangalak yerli dalkavuk çok, hepsi paspal, kuponla adam olacak adam hoş geldin, ver eline dersini hepsinin, bir göz odasında donan var her tarafta savaş denizlerde donanma, sil savaşı, koy barışı önüne dolanma, fazla günaha girme, bulanma boş ver, neresinden dönsen kardır hatalı olanın, derisinden başka değil bir farkı insanın, ne sevdiğin müzik, ne tuttuğun ekip, insanı insandan ayıran insandır her adım, sözün kısasıysa yürür cümbür cemaat ağırlığıyla, ola ki bir birçok yanlış huyla, kimi yaşar bir kadeh suyla, şükret bence kötüyü duyma, elinde varsa paylaş durma, kendin ol biçimsiz olma, iblis çağırır sakın uygunluk nakarat kul köle olma işini yap, kedi gibi pusma ayağa kalk, cezanın işidir bu lyrical zapt, yerli plaka yolda hadi kemerini tak  

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt