Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cezerye Tadında Havuç Bar

Cezerye Tadında Havuç Bar
0
62

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
cezerye-tadinda-havuc-bar-1.jpg

Cezerye Tadında Havuç Bar Tanımı İçin Gereçler

  • 3-4 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • 1 paket burçak yahut petibör bisküvi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 yemek kaşığı hurma püresi

Cezerye Tadında Havuç Bar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Havucu soyup rendeliyoruz, bisküvi ve hurma püresi hariç tüm gereçleri tavada kısık ateşte 10-12 dk soteliyoruz.
  2. Bisküvileri robottan çekip karışıma ekliyoruz 3-4 dk da bu türlü çeviriyoruz.
  3. Tüm materyalleri karıştırdıktan sonra yağlı kağıt üzerine harcı ekleyip elimizle bastırarak yayıyoruz.
  4. Yarısına beyaz çikolata/ yarısına da bitter çikolata olacak biçimde benmari eritip üzerine döküyoruz.
  5. Mümkünse buzdolabında 1 gün dinlendirip sonraki günü afiyetle yiyoruz.
Cezerye Tadında Havuç Bar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt