Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cheddar ve Çeçil Peynirli Makarna

Cheddar ve Çeçil Peynirli Makarna
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
cheddar-ve-cecil-peynirli-makarna.jpg

Cheddar ve Çeçil Peynirli Makarna Tanımı İçin Gereçler

• ️2 su bardağı makarna
  • ️2 su bardağı sıcak su
  • ️1 avuç çeçil peyniri
  • ️6 adet cheddar peyniri
  • ️Sıvı yağ

Cheddar ve Çeçil Peynirli Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Makarnamızı tencereye alalım azıcık sıvı yağı ekleyip güya erişte makarna yapıyormuşuz üzere kavuralım.
  2. Akabinde sıcak suyumuzu ekleyelim ve makarnamızın suyunu çektirelim (Makarnadan makarnaya bazen fark edebiliyor eğerki makarnanın daha canlı ise azcık daha sıcak su ekleyip kapağını tekrar kapatın)
  3. Makarnamız piştikten sonra peynirlerimizi parçalayarak makarna sıcakken içerisine atalım ve güzelce karıştıralım güzelce erisin.
  4. Makarnanın sıcaklığı peynirlerin erimesine kâfi gelmezse kısık ateşte peynirler eriyene kadar karıştıralım çabucak eriyecektir.
  5. Son olarak ben makarnamı servis ederken üzerine tekrar cheddar peyniri koydum ve erittim.

Similar threads

Beşamel Soslu Cheddar Peynirli Fırında Makarna Tanımı İçin Materyaller İstediğiniz ölçüde penne makarna (Veya başka bir makarnada olabilir)Cheddar peyniri yahut rendelenmiş kaşar peyniri (Normalda kaşar peyniri kullanıyorum fakat elimde biraz cheddar peyniri vardı onu değerlendirdim)1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Efsane Peynir Soslu Makarna Tarifi İçin Malzemeler 300 gram istenilen makarna1 su bardağı pişen makarnanın suyundan(200 ml)2 yemek kaşığı tereyağ yada margarin2 dolu yemek kaşığı un1 paket sıvı krema (200 ml)1 küçük kase kaşar peyniri1 küçük kase cheddar peyniri (peynir olarak istediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Eritme Tel Peynir Ve Kaşar Peynirli Makarna Tanımı İçin Gereçler Yarım su bardağı eritme tel peynir2-3 dilim kaşar peyniriYarım paket makarna (ben fiyonk tercih ettim)2 su bardağı süt Eritme Tel Peynir Ve Kaşar Peynirli Makarna Tanımı Yapılışı Birinci olarak derin bir tencereye 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Beşamel Soslu Fırında Makarna (Peynirli) Tarifi İçin Malzemeler İçi için ; 1 adet fırın makarna150 gram beyaz peynir Beşamel sos için; 2 yemek kaşığı unYarım yemek kaşığı tereyağıYarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ4 su bardağı süt1.5 çay kaşığı tuz1.5 çay kaşığı karabiber1 avuç kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
4 Peynirli Fesleğenli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarna(çeşidi size bağlı)200 ml süt50 gram parmesan peynir40 gram kaşar peyniri35 gram çedar peyniri2 yemek kaşığı krema1 çay kaşığı toz fesleğen (ben meskende kuruttum)1 yemek kaşığı dijon hardaliTuzKarabiber 4 Peynirli Fesleğenli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt