Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cheese Fondue (Peynir Fondü))

Cheese Fondue (Peynir Fondü))

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Cheese Fondue (Peynir Fondü)) Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gr isviçre gruyer peyniri (graver)
  • 250 gr fransız emmental peyniri
  • 1 çay kaşığı muskat
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 adet baget ekmek
  • Sıvı yağ

Cheese Fondue (Peynir Fondü)) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sarımsağı bölüp tencerenin içerisine sürün.
  2. Bir kabın içerisinde tüm peynirleri rendeleyin, baharatları ekleyip harmanlayın.
  3. Sarımsak sürdüğünüz tencereye sütü ekleyip orta ateşte ısıtın (kaynamasın).
  4. Su ile karıştırılmış nişastayı ve peynirleri ek edin çırpma teli ile yeterlice eriyene kadar süratlice karıştırın.
  5. Tüm peynirler eriyince karışımı yanan fondü kabına alın.
  6. Baget ekmeği mirpua doğrayıp az yağda kızartın ve fondü ile servis yapın. Afiyet olsun????.
Cheese Fondue (Peynir Fondü)) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,501Konular
982,656Mesajlar
30,407Kullanıcılar
kaktusdurdenSon üye
Üst Alt