Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çi Börek (Sembusek)

Çi Börek (Sembusek)
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sembusek-ci-borek.jpg

Çi Börek (Sembusek) Tanımı İçin Materyaller


Hamuru İçin
  • 4.5 su bardağı un (Yetmezse daha ekleyin)
  • 1 su bardağı su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
İçi İçin
  • 500 gram kıyma
  • 1 soğan
  • Tuz
  • Karabiber

Çi Börek (Sembusek) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Sıvı yağ su maya tuzu karıştıralım üzerine unu ekleyip yoğuralım.
  2. 20 dakika mayalanmaya bırakalım.
  3. Eti kavuralım baharatları ekleyelim.
  4. Daha sonra hamuru bezeler haline getirelim.
  5. Oklava yardımıyla açalım içine eti koyup d biçiminde katlayalım. Hepsini bu türlü yapalım.
  6. Daha sonra tek tek kızgın yağda kızartalım önlü artlı. Afiyet olsuunn, ????
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt