Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çi Börek Tarifi

Çi Börek Tarifi
0
27

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler


Hamur için;
  • 1 bardak su
  • 1 yarım kaşığı tuz
  • Kıvamına nazaran un
İçi için;
  • Kıyma
  • Tuz
  • Kara biber
  • Kırmızı biber

Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel un, tuz, su ile hamur hazırlanır. Hamuru küçüklere ayırıp, 5 dakika dinlendirin.
  2. Sonra kıymaya tuz, kara biber, kırmızı biber koyarak karıştırılır.
  3. Küçüklere ayırdığımız hamuru açın.
  4. Açtığımız hamurun bir tarafına kıymadan koyun. Sonra ikiye katlayarak ağzını bükün.
  5. Kızmış yağda pişirin. Afiyet olsun.
Çi Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; Yarım su bardağı suYarım tatlı kaşığı tuzAldığı kadar un İç harcı için; 200 gram kıyma1 küçük soğanTuz, su, karabiber Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hamur yoğrulur sert bir hamur olacak. Kıyma için; soğan doğranır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Çi Börek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 2 su bardağı ılık su1,5 tatlı kaşığı tuzAldığı kadar da un1 kaşık sirke İç malzeme; 250 gram kıyma1 adet rendelenmiş soğan karabiberTuzYarım çay bardağı su Çi Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İç harç için tüm malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Çi Börek Tanımı İçin Gereçler Hamuru için 3 su bardağı un1 tatlı kaşığı sirkeYarım çay kaşığı tuzSu İç harcı için 250 gram orta yağlı kıyma1 soğanKarabiberPulbiberTuzYarım çay bardağı su Çi Börek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Hamur için un tuz ve sirkeyi bir kaba alın yavaşça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı unYaklaşık 2 su bardağı su1 buçuk tatlı kaşığı tuzKızartmak için 1 çay bardağı kadar sıvı yağ İç gereci için; Peynir maydanoz yahut kıymalı harç yapabilirsiniz. Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hamur materyalleri bir kaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Patatesli Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 5 su bardağı un1 buçuk tatlı kaşığı tuz1 adet toz mayaAldığı kadar ılık su İç materyali için; 2 adet iri patatesYarım soğan1 yemek kaşığı salçaYaklaşık 6 kaşık sıvı yağGöz kararı tuz karabiber kimyon Kızartmak için; Sıvı yağ Patatesli Çi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt