Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çi Börek

Çi Börek
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
ci-borek-3.jpg

Çi Börek Tanımı İçin Gereçler

  • 3 su bardağı un
  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
İç Harcı İçin
  • 300 gram kıyma
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı silme karabiber
  • 1 tatlı kaşığı silme toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz
Kızartmak İçin
  • Sıvı yağ

Çi Börek Tanımı Yapılışı

  1. Un geniş bir kaba alınır içerisine şu sirke ve tuz eklenerek yoğurulur yumuşak bir hamur elde edilir.
  2. Yoğurulan hamur üzeri örtülerek kenarda bekletiyoruz.
  3. Öteki bir kasede kıymamızı ince kıyılmış soğanımızı ve baharatları karıştırıyoruz.
  4. En son suyuda ekliyoruz sürülebilir bir kıvam elde ediyoruz.
  5. İster küçük bezeler halinde açın içleyin isterseniz büyük bir hamur açıp kesin size kalmış kızgın yağda iki taraflı kızartın afiyet olsun????.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt