Resimli Ciftlik Haşlama Tarifi
Vitamin deposu olan bu yemeği mutlaka denemelisiniz
imagesciftlikhaslamatarifiresimli5ad3ccbfc57f4
Malzemeler
1 adet kereviz
1 su bardağı haşlanmış barbunya
6 su bardağı et suyu
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Yarım demet maydanoz
Tuz ve karabiber
4 yemek kaşığı sıvıyağ
300 g dana kuşbaşı
1 adet kuru soğan
2 adet havuc
Yapılışı:
Soğanı yemeklik olarak doğrayın Kerevizin kabuklarını soyup, doğradıktan sonra kararmaması icin limonlu suda bekletiniz Derin bir tencerede sıvıyağı kızdırıp, icine yemeklik doğranmış soğanları ilave edip kavurunuz Kuru soğanlar renk alınca icine et suyunu ekleyip, kaynatınız Et suyu kaynarken icine kuşbaşı eti ilave ediniz Etler renk alınca, icine doğranmış havucları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip, kaynatınız Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatın Uzerine maydonoz serpip servis edin
Vitamin deposu olan bu yemeği mutlaka denemelisiniz
imagesciftlikhaslamatarifiresimli5ad3ccbfc57f4
Malzemeler
1 adet kereviz
1 su bardağı haşlanmış barbunya
6 su bardağı et suyu
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Yarım demet maydanoz
Tuz ve karabiber
4 yemek kaşığı sıvıyağ
300 g dana kuşbaşı
1 adet kuru soğan
2 adet havuc
Yapılışı:
Soğanı yemeklik olarak doğrayın Kerevizin kabuklarını soyup, doğradıktan sonra kararmaması icin limonlu suda bekletiniz Derin bir tencerede sıvıyağı kızdırıp, icine yemeklik doğranmış soğanları ilave edip kavurunuz Kuru soğanlar renk alınca icine et suyunu ekleyip, kaynatınız Et suyu kaynarken icine kuşbaşı eti ilave ediniz Etler renk alınca, icine doğranmış havucları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip, kaynatınız Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatın Uzerine maydonoz serpip servis edin