Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çiğ Köfte

Çiğ Köfte
0
37

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Çiğ Köfte Tanımı İçin Malzemeler

• 3 bardak ince bulgur
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 2 adet domates
  • 3 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Sıvı yağ
  • Çiğköfte baharatı
  • İsot

Çiğ Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle bulguru köfte leğenine alıp üzerine kaynar suyu dökelim .
  2. 15 dakika bekletelim .
  3. Daha sonra salçayı ,baharatları ekleyelim, isotunu ne kadar çok koysanız tadı kokusu o kadar hoş olur, benim isotum çok hoş değildi rengide çok hoş olmadı ????
  4. Güzelce yoğuruyoruz .
  5. Soğanı ve domatesi rendeleyip üzerine ekliyoruz .
  6. Nar ekşisini de koyalım.
  7. Bulgur hoş ezilene kadar yoğuralım .
  8. En son biraz sıvı yağ koyalım, parlak olması için .
Sonra afiyetle yiyelim. İsteyen maydanozda doğrayıp ekleyebilir, ben sevmediğim için koymadım.

Çiğ Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Etsiz Çiğ Köfte Tanımı İçin Materyaller 6 kişilik çiğ köfte seti2 yemek kaşığı yoğurt850g domates salçası1 su bardağı zeytinyağı1 su bardağı kaynar su2 adet limon1 adet kuru soğan2 adet domates rendesi2 diş sarımsak3 kol taze soğanYarım bağdan biraz az maydanozNar ekşili sosTuz Etsiz Çiğ Köfte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Çiğ Köfte Tanımı İçin Malzemeler 300 gram yağsız kıyma2 su bardağı çiğ köftelik bulgur1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçasıYarım çay bardağı zeytinyağİstediğiniz kadar nar ekşisi2 adet soğan1-2diş sarımsak1 adet domatesTuzKırmızı biberPul biberİsotKimyonMaydanoz Çiğ Köfte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kolay Çiğ Köfte Tanımı İçin Materyaller 4 su bardağı esmer çiğ köftelik ince bulgur2 paket köfte harcı4 su bardağı sıcak su2 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı biber salçasıYarım su bardağı isot1 su bardağı sıcak su10-12 diş sarımsakYarım çay bardağı zeytinyağı2 – 3 yemek kaşığı nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Çiğ Köfte Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı köftelik bulgur1 su bardağı esmer bulgur1 adet küçük kuru soğan1 diş sarımsak1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay bardağı nar ekşisi1 adet limon1 adet domates1 yemek kaşığı pul biber1 çay bardağı isot1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Çiğ Köfte Tanımı İçin Malzemeler 300 gr kıyma (kıymalı yapacaksanız)500 gr çiğ köftelik bulgurİsot (miktarı siz belirleyin)Tuz1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı nane1 yemek kaşığı pul biber2 büyük kuru soğan4 diş sarımsak400 gr domates sosu1 tepeleme yemek kaşığı domates salçası1 tepeleme yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
858,478Konular
981,304Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt