Ciğer Kavurma Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg doğranmış ciğer
- 5 adet kuru soğan
- 2 orta uzunluk sarımsak
- 4 adet kırmızı biber
- 4 adet yeşil biber
- Zeytin yağı
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- Tuz
Ciğer Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Ciğerleri yıkayıp süzgece koyalım küp küp doğranmış soğan ve sarımsağı zeytin yağıyla biraz kavuralım.
- Çabucak ardından biberleri ekleyelim, materyalleri öldürmeden yıkanmış ciğerleri ekleyelim.
- Biraz kavuralım ve kırmızı toz biber, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın.
- Tencerenin kapağını kapatıp pişirmeye bırakalım.