Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğer Kavurma

Ciğer Kavurma
0
39

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
ciger-kavurma.jpg

Ciğer Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram küçük küçük doğranmış ciğer
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı tozbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 yemek kaşığı tereyağı (ya da 4 yemek kaşığı zeytinyağı)

Ciğer Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Küçük küçük doğranmış ciğerlerimizi iyice yıkayalım ve suyunu süzdürelim, kanı ve suyu iyice süzülmüş olmalı buna dikkat edelim.
  2. Yağımızı geniş bir tavaya alıp, ince ince doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Daha sonra ciğerimizi ekleyip karıştıralım ve kapağını kapatıp kısık ateşte 15-20 dakika pişirelim.
  4. Ardından baharatlarımızı ekleyip, tekrar kapağını kapatıp, bir 10 dakika daha kısık ateşte iyice yumuşayıncaya kadar pişirelim. Eğer ana yemek olarak tercih ederseniz yanına bol sumaklı soğan salatası çok yakışacaktır.
Ciğer Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt