Ciğer Tanımı İçin Malzemeler
- 800 gram dana ciğer
- 2 adet soğan
- 3 adet kapya biber
- 3 adet sivri biber
- Sıvı yağ
- Kimyon
- Karabiber
- Pul biber
- Toz biber
- Tuz
Ciğer Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tenceremize sıvı yağımızı alalım.
- Ciğerleri ek edelim ,ara orta karıştırarak kavuralım.
- Sonra soğanımızı ek edelim bir 2 dakika karıştıralım.
- Biberlerimizi ek edelim, bir sefer karıştır kapağını kapatalım .
- Birkaç dakika kapağı kapalı kalsın kavrulsun .
- Sonra baharatlarımızı ek edelim son bir kere karıştıralım.
- Kapağını kapatalım 5 dakika içinde kavrulsun.
- Sonra ocağın altını kapatalım dinlenmeye bırakalım 10 dakika.
Ciğer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı