Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıkma Teklifi İçin En Dürüst Süre?

Çıkma Teklifi İçin En Dürüst Süre?
0
229

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba forum tr ailesi sizleri seviyorum )
Bu zamana dek sizlerle sık sık sorunlarımı paylaştım,yardımlarınızı ve düşüncelerinizi hiçbir zaman esirgemedinizHepinize şimdiden teşekkür ediyorum

Ben 20 yaşındayım ve şuanda üniversite öğrencisiyimYaklaşık 1 ay önce bir kızla tanıştım ve ona aleyhinde öyle saf böylece pak duygular besliyorum ama hoşlanmaktan öte bir his besliyorum ve sevdiğime inanıyorumBuluştuğumuz ve zaman geçirdiğimiz çok güzel zamanlarımız oldu ve o kadar güzel konuşuyoruz ki aslında kendimi ondan alamıyorum daha sevgili bile değiliz lakin ona,o kadar fazla güveniyorum ki sanırım aşık olduğumu iliklerime dek hissediyorum Onu gördüğüm süre, yürek çarpıntım bir,türlü durulmuyor ve heyecanımı hiç kaybetmiyorumŞimdi şöyle bir sıkıntım var arkadaşlarBen bu kıza ne süre çıkma teklifi etmeliyimBirbirimize ''Canım,tatlım'' biçiminde hitap ediyoruz kalpler gülücükler havada uçuşuyorOda bana karşı yakın davranıyor Hava soğuk olduğunda ''sıkı giyin'' bir yere gittiğim süre ''Dikkat et'' şeklinde konuşuyor ve önemsiyorBuluştuğumuzda sarılmak,elini tutmak gibi hareketlere yeltenmiyorum benden ürkmesini istemiyorum ve ona olan saf ve temiz duygularımı sahiden hissetmesini istiyorumSizce ona ne süre çıkma teklifi etmeliyim bunun için en içten vakit ne zaman?