Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çikolata Bombası Suffle

Çikolata Bombası Suffle
0
52

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
cikolata-bombasi-suffle.jpg

Çikolata Bombası Suffle Tarifi İçin Malzemeler

• 3 tane yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 160 gram bitter çikolata
  • 50 gram tereyağı

Çikolata Bombası Suffle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak çikolataları benmari usulü eritiyoruz erimek üzere olan çikolatalara tereyağı ekliyoruz.
  2. Daha sonra bir kapta yumurta sarısını şekeri iyice çırpıyoruz.
  3. Yumurta beyazlarınıda bir fiske tuz ile iyice köpük köpük oluncaya kadar çırpıyoruz.
  4. Çırptığımız yumurta beyazlarına erittiğimiz çikolataları ilave ediyoruz.
  5. Spatula yardımıyla karıştırıyoruz. Çok fazla karıştırmayın söner ve kabarmaz.
  6. Sarı kısmına ise eleyerek unu ekleyip beyazıyla buluşturuyoruz.
  7. Spatula ile karıştırıp ben küçük cam kase kullandım fırın için olanlardan güzelce yağlayıp karışımı döküyoruz.
  8. Fırın ayarınıza göre pişirin afiyet olsun. Ben önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirdim.
Çikolata Bombası Suffle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Suffle Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yumurta80g bitter çikolataYarım su bardağı un50 gram tereyağıYarım su bardağı şeker1 çimdik tuz Suffle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak fırını 220 derecede çalıştırın. Tereyağı ve bitter çikolataları tavada kısık ateşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Beyaz Çikolatalı Çilekli Suffle Tanımı İçin Materyaller 150 gram beyaz çikolata (60gramını çilekli çikolata kullandım)3 yumurta5 yemek kaşığı şeker5 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı tereyağı5 yemek kaşığı süt Beyaz Çikolatalı Çilekli Suffle Tanımı Yapılışı Çikolataları benmari metodu eritin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Çikolatalı Kolay Suffle Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta3/2 çay bardağı şeker1 çay bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı kakao1.5 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket bitter çikolata Çikolatalı Kolay Suffle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle 2 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Suffle Tanımı İçin Malzemeler 4 adet yumurta100 gram tereyağ yada margarin150 gram bitter- sütlü karışık çikolata4 yemek kaşığı un4 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı kakao1 paket vanilin1 çimdik tuz Suffle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağ ve çikolatayı benmari tarzı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Suffle Tanımı İçin Materyaller 2 adet yumurta1 su bardağından bir parmak eksik şeker1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ1/2 (yarım) su bardağı sütAlabildiği kadar un(akışkan kıvam olmalı)2 yemek kaşık dolusu kakao1 paket kabartma tozu1 paket şekerli vanilin1 yada 2 paket sütlü yada bitter çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt