teknolojiuzmani
FD Üye
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 100 gram margarin yada tereyağı
- 1 paket vanilya
- Hazır çikolata sosu kakao
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 100 gram margarini un ile tencerede biraz kavuralım.
- Kavurduktan sonra sütü ekleyip çırpalım.
- Daha sonra şekeri ekleyip pişirelim.
- Kaynayınca vanilyayı ekleyelim.
- Islatılmış kare borcama muhallebimizi dökelim.
- Sonra hazır çikolata sosunu 3 bardak sütle pişirelim.
- Piştikten sonra muhallebinin üzerine dökelim.
- Soğumaya bırakın.
- Soğuduktan sonra üzerine kakao serpelim. Afiyet olsun.