Çikolata Topları Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet petibör bisküvi
- 1 su bardağı süt
- 50 gram tereyağı yahut margarin (Oda sıcaklığında)
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- Kürdan
Çikolata Topları Tanımı Yapılışı
- Petibörü bisküvileri elimiz ile küçük kesimlere getiriyoruz.
- Uygunca küçük hale getirdiğimiz bisküvilerin üzerine 1 su bardağı sütü, oda sıcaklığında ki tereyağı yahut margarini ve kakaoyu döküyoruz.
- Materyalleri düzgünce karıştırdıktan sonra yuvarlak yapıyoruz.
- Son olarak yuvarlak yaptığımız toplarımızı hindistan cevizine buluyoruz ve üzerine kürdanlarımız batıyoruz. Afiyet olsun????.