Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çikolata Ve Kakaolu Dondurma

Çikolata Ve Kakaolu Dondurma
0
30

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Çikolata Ve Kakaolu Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay kaşığı vanilya

Çikolata Ve Kakaolu Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Süt,sıvı yağ,şeker, tereyağını bir kaba koyuyoruz.
  2. Sıvıyag üste çıkacaktır çabucak alttan blender yapmaya başlıyoruz.
  3. 30 sn sonra tüm malzemeyi homojen olacak biçimde blender ile karıştırıyoruz.
  4. Kakao ve vanilyayı da ekleyip en az 30 sn daha blender ile karıştırıyoruz kahvaltılık çikolatamız hazır.
Ben bu ölçüyü 2 kat olarak yapıp dondurucuya koyuyorum.

Kahvaltı sofrasını hazırlamaya başlamadan dondurucudan yiyeceğimiz ölçüde çıkarıyorum.

Birgün dondurucudan çıkardığım üzere yedim güya kakaolu dondurma yedim zannettim. Özcesi az gereç ile hem kahvaltılık çikolata hemde kakaolu dondurma. Deneyenlere afiyet olsun şimdiden:).

Çikolata Ve Kakaolu Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Üç Çeşit Dondurma Tanımı İçin Gereçler Kakaolu ve sade dondurma için 500 ml süt1 tane salepYarım çay bardağı şeker1 vanilin Kremşanti için 1 poşet sade şanti200 ml süt Kakaolu dondurma için 1 paket kakao tozu1 yemek kaşığı damla çikolata Çilekli dondurma için 300g çilek1 paket krema1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Kaymak Tadında Kakaolu Dondurma (Kremşantili) Tanımı İçin Materyaller 1 paket kakaolu kremşanti1 su bardağı süt (Krem şantiye çırpmak için)1 çay bardağı toz şeker1 paket vanilya1 paket tek içimlik salep2,5 su bardağı süt (Salepli karışım için) Kaymak Tadında Kakaolu Dondurma (Kremşantili)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Dondurma Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 200 gram tereyağı1 çay bardağı sıvı yağ(100ml)1 su bardağı pudra şekeri1 su bardağı nişasta(200ml)1 adet yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu(tepeli)3,5 su bardağı un Kakaolu için; 1 yemek kaşığı kakao1 yemek kaşığı su1 çay kaşığı vanilyaYarım çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Konut Üretimi Enfes Dondurma Tanımı İçin Materyaller 2 adet yumurta2 su bardağı soğuk süt2 poşet kremşanti1 çay bardağı şeker2 paket vanilya2 yemek kaşığı kakao Konut İmali Enfes Dondurma Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak yumurta köpük köpük olana kadar mikserle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Soğuk Kahve Tanımı İçin Gereçler 4 kişilik için; 4 yemek kaşığı nescafe4 yemek kaşığı kakaolu dondurma8 yemek kaşığı vanilyalı dondurma4 su bardağı sütBuzKrem şantiÇikolata sosu Soğuk Kahve Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle süt nescafe ve dondurmaları bir kabın içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt