Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolatadan Pasta Süsü Taç

Çikolatadan Pasta Süsü Taç
0
47

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
cikolata-dan-pasta-susu-tac-1.jpg

Çikolatadan Pasta Süsü Taç Tarifi İçin Malzemeler

• 1 paket bitter kurvertur çikolata
  • Toz gıda boyası renk gold
  • Suluboya fırçası
  • Yağlı kağıt

Çikolatadan Pasta Süsü Taç Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk önce bir kağıda yapıcağınız modeli çizin ben taç resmi çizdim.
  2. Sonra bu çizimi yağlı kağıt altına koyun kenarlarından toplu iğne ile sabitleyin model olan kağıt kaymasın.
  3. Sonra benmari usulü çikolatayı eritin.
  4. Sıkma torbası na koyup ucunu istediğiniz incelikte kesin ben biraz küçük kestim.
  5. Sonra taç çiziminin üstünden çikolatayı sıkarak çizimi tamamlayın ben iki kere sıktım çikolatayı.
  6. Burda püf noktası çikolata ince olmasın kalın çizgi gibi olsun yoksa taç çabuk kırılır.Ben instgram video daki gibi kalınlıkta sıktığım halde yinede kırıldı ????tekrar çikolata sıkıp yapıştırdım.
  7. Çikolatayı sıkınca bi on dakika bekleyip sonra kaşığı bi kalıp içine koyup yuvarlak şekil almasını sağlayın
  8. Buzdolabında bekletin iyice donunca dikkat le çikolata tacı kağıttan ayırıp temiz bir suluboya fırçası ile toz gıda boyasıyla boyayın pastanın üzerine yerleştirin.
  9. Bunu yaparken hızlı olun sıcak ortamda çikolata çabuk kırıla bilir boyayınca tekrar buzdolabına koyun. Pasta keki tarifini daha önce vermiştim aşağılarda var.
Çikolatadan Pasta Süsü Taç Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,498Konular
982,057Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt