Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çikolatalı Kek

Çikolatalı Kek
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
cikolatali-kek.jpg

Çikolatalı Kek Tanımı İçin Gereçler

• 2 yumurta
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • Kek kıvamı alacak kadar un
  • Yarım su bardağı damla çikolata

Çikolatalı Kek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene dek çırpalım.
  2. Sonra sıvı yağ ve süt ekleyip tekrar çırpalım.
  3. Kabartma tozu, un ve kakao ekleyip tahta kaşıkla uygunca karıştıralım.
  4. Kullanılacak kalıbı (Ben baton kalıp kullandım) yağlayıp kek harcını dökelim.
  5. En son üzerine damla çikolataları ekleyip 180 derecede pişirelim. Yaklaşık 20 dakika kadar. Afiyet olsun.

Similar threads

Bol Çikolatalı Baton Kek Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurta1 çay bardağı şekerYarım çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt3 kaşık kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozuAldığı kadar un2 kaşık damla çikolata Üzerine; 60 gram sütlü çikolata20 gram bitter çikolata1 çay kaşığı sıvı yağ Bol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kakaolu Damla Çikolatalı Kek Tanımı İçin Gereçler 3 yumurta1, 5 su bardağı toz şeker1, 5  su bardağı yoğurt4 yemek kaşığı kakao1  su bardağı sıvı yağ1 çay bardağı damla çikolata2  kabartma tozu2 vanilyaUn Kakaolu Damla Çikolatalı Kek Tanımı Yapılışı Geniş bir kaba yumurtaları kırıp toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Damla Çikolatalı Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1 su bardağı yoğurtYarım su bardağı sıvı yağ2,5 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 yemek kaşığı kakao1 su bardağı damla çikolata Damla Çikolatalı Zebra Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Damla Çikolatalı Kek Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 paket kabartma tozu ve vanilinAldığı kadar unYarım çay bardağı damla çikolata Damla Çikolatalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri beyazlaşana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Vişneli Ve Damla Çikolatalı Pasta Tanımı İçin Malzemeler 2 yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 çay bardağı damla çikolataHafif akışkan olana kadar un Ara katlar için; 1 su bardağı vişne( ben dondurulmuş kullandım)1 paket krem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt