Çikolatalı Küçük Kurabiyeler Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket yumuşak margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 4 yemek kaşığı nişasta
- Aldığı kadar un
- 1,5 paket eritilmiş çikolata
- Hindistan cevizi
- Pasta süsü
- Ceviz vb.
Çikolatalı Küçük Kurabiyeler Tanımı Yapılışı
- Hamuru yumuşak, ele yapışmayan kıvamda yoğurun.
- İsterseniz bu basamakta hamurun yarısını ayırıp 1 yemek kaşığı dolusu kakao ekleyerek kakaolu da yapabilirsiniz.
- Hamurdan küçük modüller koparıp elinizde yuvarlayın ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
- Isınmış 160° derece fırında pişirin. Çok kızarmamasına dikkat edin.
- Bu ölçüyle 2 tepsi kurabiye çıkıyor. Kurabiyeler pişip soğuduktan sonra üstlerini benmari yöntemi eritilmiş çikolataya batırıp hindistan cevizine bulayın.
- Elinizdeki istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz. Saklama kutularında koruma edin.