Çikolatalı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için;
- 4 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı krema
- 1 paket vanilya
- 3.5 yemek kaşığı şeker
- 9 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı kakao
- 4 gram çikolata
- 7 tatlı kaşığı buğday nişastası
- Çikolata
- Çilek
Çikolatalı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muhallebi gereçlerini tenceremize sırasıyla dökelim,kısık ateşte karıştıralım.
- Hazır olan muhallebimizi kaselere hisse edelim.
- Diğer yandan çikolata soslu puding için küçük sos tenceremizde hazırlayalım.
- Muhallebinin üzerine dökelim.
- Servis ederken üzerine çikolata rendeleyebilir,çilek koyabilirsiniz.
Afiyet olsun.