elektronikci
FD Üye

Çikolatalı Mus (Chocolat Mousse) Tarifi İçin Malzemeler
- 60 gram bitter çikolata
- 60 gram sütlü çikolata
- 60 gram beyaz çikolata
- 1,5 paket krema
Çikolatalı Mus (Chocolat Mousse) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kremayı geniş bir kaba alın, ve mikserle çırpın beyaz kremşanti kıvamına gelecek..
- Çikolataları benmari usulü eritin, hazır olan kremadan 2 şer kaşık ekleyip karıştırıp sıkma torbasına doldurun.
- Servis yapacağınız bardaklara bir miktar bitter bir miktar sütlü ve en son beyaz çikolatalı muşları eşit paylaştırın. Afiyet olsun..Not: kremanız soğuk olmalı buzluk bölümünde 10 dakika bekletebilirsiniz. En az 1 gece dolapta beklemeli sokolamuşlarınız, ben akşamdan yapıyorum ertesi gün çocuklar çok servis yapıyorum..
Çikolatalı Mus (Chocolat Mousse) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı