Çikolatalı Muzlu Tart Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- Yarım çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- Yarım çay bardağı şeker
- Antep fıstığı
- Muz
- Çikolata
- 2 3 yemek kaşığı süt
- Yarım çay bardağı ceviz veya fındık
Çikolatalı Muzlu Tart Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 yumurta ve şekeri beyaz köpük olana kadar çırpıyoruz.
- Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyip karıştırın.
- 170 derecede ısıtılmış fırına atın.
- Daha sonra çikolataları eritip ceviz ve sütle karıştırın.
- Pişen keki sütle ıslattıktan sonra cevizli çikolatayı ilk katmana dökün.
- Öncesinde keke kürdanla delikler açalım ki çikolatalar kekin aralarına girsin.
- Daha sonra muzları arsasına dilimledikten sonra muhallebisini yapıp sıcak şekilde dökelim.
- Üzerini süslemek için kakao ve çikolata parçacıkları dökelim.