Çikolatalı Pasta (Bayrama Özel) Tanımı İçin Gereçler
- 1 kakaolu pandispanya
- 1 paket kakaolu pasta kreması
- 1 paket toz krem şanti
- 400 ml soğuk süt + 1 yemek kaşığı margarin
- 1 paket vanilyalı pasta kreması
- 1,5 su bardağı soğuk süt + 1 çay bardağı margarin
- 1 su bardağı süt (keki ıslatmaya)
- Modül çikolata
- Pirinç patlağı
- Hazır frambuaz sosu
- Besin boyası (mor)
- Gümüş besin sprey
Çikolatalı Pasta (Bayrama Özel) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kakaolu kremayı 1 yemek kaşığı margarin ile ve krem şanti ile birlikte 2 su bardağı soğuk süt ile çırpın.
- İçine pirinç patlağı ve modül çikolatayı karıştırın.
- Başka kabın içinde vanilyalı kremayıda 1, 5 su bardağı soğuk süt ve 1 yemek kaşığı margarin ile çırpın. Yarısını ayırın ve mor besin boyası katın.
- Pandispanyayı 2 yahut 3 defa enine kesin.
- Her katını süt ile ıslatıp çikolatalı kremadan sürün.
- Kremanın hepsini koymaya çalışmayın ziyadesiyle artacaktır.
- Kalanı derin dondurucuya koyabilirsiniz.
- Pastanın dışını biraz kakaolu kremadan sürün ve dolapta 10 dakika bekletin.
- Vanilyalı kremanın beyazından biraz dışını kaplayın.
- Mor krema ilede süsleyin.