Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller
- 125 gram tereyağı
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 1 litre süt
- 1 paket vanilya
- 50 gram krema
- 1 paket çikolata
- Krema ve çikolatayı benmari adabı erittim soğuduktan sonra kullandım
Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tereyağında unu kokusu çıkana kadar kavurun.
- Süt, ve şekeri ilave edin kaynayana kadar daima karıştırın vanilya ekleyip ocaktan alın.
- Islattığınız rastgele bir kalıba tavuk göğsü tatlısını dökün, güzelce soğuduktan sonra karşıt çevirip, dilediğiniz halde süsleyin.
- Tıpkı tatlıyı borcamda yapıp üzerine de ganaj döküp süsleyebilirsiniz ????