iltasyazilim
FD Üye
Sigara dumanı, hava kirliliği, temizlenmemiş makyaj, güneşin zararlı ışınları cildimize zarar veriyor
Doğanın mucizeler yaratan bitkileri cilt bakımında da imdada yetişiyor Yağlı ciltler için doğal cilt maskelerini uygulayarak dinç ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz
1 Adım : Cilt Temizliği
Malzemeler
1 Tatlı kaşığı mısır unu
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Dere kaşığı limon suyu
Uygulanışı
Bir tatlı kaşığı darı ununun içine bir tatlı kaşığı yoğurt ve limon suyunu ekleyerek en ince ayrıntısına kadar karıştırın
Karışımı yavaş yavaş masaj yaparak cilde yedirin
23 dakika cildinizde kaldıktan sonradan bol suyla yıkayın
Yumuşak hareketlerle kurulayın
2 Adım : Arındırma
Malzemeler
Katkı içermeyen gül suyu
Maden Sodası
Uygulanışı
Uyandığınızda yüzünüzü ph dengesini bozmayan uygun bir sabunla yıkayın
bir parça pamuğun üstüne bir tedarik gül soyu döküp cildinizi hafif bastırarak adamakıllı silin
Akşam makyajınızı temizledikten sonradan bir tutam pamuğun üzerine maden sodası dökün ve cildinizi en ince ayrıntısına kadar silin
3 Adım : Nemlendirme
Sahiden yağlı ciltler yeterice ıslak olduklarından gecegündüz kremini ayrı ayrı kullanmaları fazla artı tartma taşımamaktadırSadece gündüz kremini günde bir defa eksik miktarda kullanmanız yeterli olacaktır *
Doğanın mucizeler yaratan bitkileri cilt bakımında da imdada yetişiyor Yağlı ciltler için doğal cilt maskelerini uygulayarak dinç ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz
1 Adım : Cilt Temizliği
Malzemeler
1 Tatlı kaşığı mısır unu
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Dere kaşığı limon suyu
Uygulanışı
Bir tatlı kaşığı darı ununun içine bir tatlı kaşığı yoğurt ve limon suyunu ekleyerek en ince ayrıntısına kadar karıştırın
Karışımı yavaş yavaş masaj yaparak cilde yedirin
23 dakika cildinizde kaldıktan sonradan bol suyla yıkayın
Yumuşak hareketlerle kurulayın
2 Adım : Arındırma
Malzemeler
Katkı içermeyen gül suyu
Maden Sodası
Uygulanışı
Uyandığınızda yüzünüzü ph dengesini bozmayan uygun bir sabunla yıkayın
bir parça pamuğun üstüne bir tedarik gül soyu döküp cildinizi hafif bastırarak adamakıllı silin
Akşam makyajınızı temizledikten sonradan bir tutam pamuğun üzerine maden sodası dökün ve cildinizi en ince ayrıntısına kadar silin
3 Adım : Nemlendirme
Sahiden yağlı ciltler yeterice ıslak olduklarından gecegündüz kremini ayrı ayrı kullanmaları fazla artı tartma taşımamaktadırSadece gündüz kremini günde bir defa eksik miktarda kullanmanız yeterli olacaktır *