Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıldırmak üzereyim!!!!

Çıldırmak üzereyim!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar,Samsung marka SyncMaster 793 DF model bir monitorum var78 aydır hiç sorun olmaksızın kullanıyorumAma yeni bir problem olışmaya başladı ve sinirlerimi bozuyorDurup dururken monitorde bir titreme oluştuDün ilk kez olduRestart attım ve kabloları çıkartıp tekrar taktımGeçmiştiAma bugün tekrar ettiSizce bu neden olur?

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Arkadaşlar merhabalar yeni bir ilişkim bitti bundan ve genelde çıkardığım sonucu sizinle paylaşmak içimi dökmek istedim Genelde özet geçiyim aslında bir sürü kız tanıdım konuştum takıldımHayatımda aslında 2 tane kızı sevdimİkiside olmadı çünkü gerçekte ikisindede kusur bendeydiBen o kızları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
Kimler şeker taraması yaptırmalı ? - Her aşırı kilolu, şişman olanlar. - Ailesinde şeker hastalığı bulunanlar (birinci dereceden olan akrabalarından biri diyabetikse) - Gece sık idrara çıkıp, kilo kaybedenler. -Çabuk acıkma, açlığa toleransta azalması olan , yemek sonrası uykusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,509Konular
980,846Mesajlar
30,694Kullanıcılar
qeqeqeweqeSon üye
Üst Alt