Çilek Jöleli Supangle Tarifi İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı un
- 1 paket (10 gr) kakao (3 yemek kaşığı)
- 50 gram bitter çikolata
- 50 gram sütlü çikolata
- 1 çay bardağı soğuk su
- 1 paket çilekli jöle
Çilek Jöleli Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süt, şeker, un ve kakao bir tencereye alınır ve topak kalmayana dek karıştırılır.
- Ardından ocağa alınır, göz göz olana dek pişirilir.
- Daha sonra çikolatalar ve tereyağı eklenip karıştırılır.
- Soğuk su ilave edilir ve pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpılır.
- Son olarak çilekli jöle arkasındaki tarife göre pişirilir ve hafif soğuyunca kupların üzerine pay edilir.Süslemesi size kalmış. Afiyet olsun. ????.