Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cilek Ruyası

Cilek Ruyası
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cilek Ruyası Tarifi İcin Malzemeler

*20 adet cilek
*80 gr sutlu cikolata
*1 yemek kaşığı sarelle
*1 kase corn fleks

Cilek Ruyası Tarifi Yapılışı Merhabalar ☺

Buyuk kucuk herkesin cok seveceği pratik bir tarif Bu tarifin kurabiyeli versiyonunu yapmıştım cok beğendim

Similar threads

Acıbdemli Kurabiyeli Sutlu Muhallebili Cilek Soslu Kup Tarifi İcin Malzemeler Sutlu kısmı icin : *Yarım kilo sut *2 yemek kaşığı dolusu un *1, 5 cay bardağı tozşeker *1 kucuk boy cay bardağı zeytinyağı (İsteyen tereyağı da kullanabilir ) *1 paket vanilya Cilek sosu icin : *Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cilek Soslu Pratik Sutlu Tatlı Tarifi İcin Malzemeler *1 litre sut *1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker *1 su bardağı un *2 paket vanilya *1 yemek kaşığı tereyağ Cilek sos icin; *500 gr cilek *34 yemek kaşığı şeker (arttırıp eksiltebilirsiniz) *1 cay kaşığı tereyağ *2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Şahane Beyaz Cikolatalı Kremasıyla Cilek Soslu Kedidili Tatlısı Tarifi İcin Malzemeler *1 paket kedi dili biskuvi ( 200 gr lık paket kullandım ) *11, 5 su bardağı sut (Biskuvileri Islatmak icin, her biskuviye 1 yemek kaşığı) Kreması İcin *4 su bardağı sut *2 yemek kaşığı un *2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kedidili İle Profiterol Harika Lezzet Tarifi İcin Malzemeler *24 adet kedi dili *1 adet dikdortgen borcam Krema İcin *1 litre sut *1 su bardağı un *Yarım su bardağı nişasta *1 adet yumurta *1 su bardağı şeker *2 paket krem şanti *1 su bardağı sut( krem şantiyi kopurtmek icin)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cikolatalı Sufle Tarifi İcin Malzemeler *1 paket bitter cikolata (75 gram) *1 yumurta sarısı *2 buyuk yumurta akı (Kucuk ise 3 tane de olur) *1 yemek kaşığı pudra şekeri *Yarım tatlı kaşığı kakao *2 yemek kaşığı tereyağı (Koy tereyağı tavsiye ederim) *Tuz Cikolatalı Sufle Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt