Çilekli Bisküvili Ve Çikolata Soslu Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket hazır pandispanya keki
- 3 paket süt kreması
- Süslemek için çilek, kakaolu bisküvi
- 1 paket bitter ya da sütlü çikolata
- Ekstra materyaller
- 1 bardak süt ya da sütlü kakao
Çilekli Bisküvili Ve Çikolata Soslu Pasta Tanımı Yapılışı
- Süt kremasını çırpın.
- Bitter ya da sütlü çikolatayı bir kapta eritin ve hafif soğumasını bekleyin.
- Çikolata ile süt kremasını karıştırın kremayı da karışıma katıp çırpın.
- Çilekleri küçük modüller halinde kesin ve karışıma katın.
- Pandispanya kekini sütle ya da kakaolu sütle ıslatın.
- Kekin üzerine çikolatalı kremayı sürün.
- Öteki modül ile kekin üstünü örtün ve ıslatın.
- Üstüne çilekli kremadan sürün ve üstünü kremayla kapatıp buzdolabında bir iki saat bekletin.
- Dilediğiniz üzere süsleyin.