Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Kadife Pastası Görüntüsü Tadı Şahane

Çilekli Kadife Pastası Görüntüsü Tadı Şahane
0
39

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Çilekli Kadife Pastası Manzarası Tadı Şahane Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Vanilya
Kreması için
  • 2.5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı tepeleme nişasta
  • 2 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin
  • 2 tane yumurta
  • 200 gram bitter çikolata yahut 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı şeker
Ganajı için
  • 200 gram krema
  • 200 gr bitter çikolata
Etrafını süslemek için
  • Kırmızı kek kırıntıları (hindistan cevizi kakao lu kek fındık isteğe bağlı herşey)
Süslemek için
  • Çilek isteğe bağlı her şey kullanabilirsiniz

Çilekli Kadife Pastası İmajı Tadı Şahane Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak kremasını hazırlayalım.Bir kasenin içine nişastayı ve şekerin yarısını alıp karıştıralım sonra yumurtayı katıp karıştıralım pürüzsüz olana kadar ve kenara alalım.
  2. Tencereye sütü ve tereyağını koyalım ısınınca içinden iki üç kepçe alıp hazırladığımız karışıma koyup karıştıralım.
  3. Daha sonra tenceredeki sütün içine döküp karıştıralım pişince içine çikolatayı katalım ve kremaya güzelce yedirelim.
  4. Bir borcama kremayı döküp daima karıştırarak soğutalım.
  5. Soğuduktan sonra içine kremayı katıp pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
  6. Keki için yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar karıştıralım.
  7. Daha sonra yağ sütü karıştıralım son olarak vanilya, un ,kabartma tozu, kakaoyu ek edip karıştıralım
  8. Pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine dökelim evvelden ısıtılmış 180 derecede pişirelim.
  9. Soğuyan keki ağzı ıslattığımız çay bardağı ile keselim.
  10. Kestiğimiz kekin üzerine krema sıkalım.
  11. Üzerine çilek ve bir kek daha koyalım etrafına krema sürelim
  12. Kenarları kırmızı kek modüllerine yada istediğiniz bir şeye bulayıp üzerine ganaj sürüp çilekle süsleyip servis edelim.
Çilekli Kadife Pastası Manzarası Tadı Şahane Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Efsane Çikolatalı-Çilekli Borcam Pastası (Videolu) Tanımı İçin Materyaller Kek için : 4 yumurta1 vanilin1 kabartma tozu1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 su bardağı şeker3 yemek kaşığı kakao2-2, 5 su bardağı un (kontrollü ekleyelim) Keki ıslatmak için : 1 su bardağı süt Kreması için : 4 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Doğum Günü Pastası (Hazırlardan Daha Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler Pandispanya için; 6 tane yumurta1 su bardağı şekerYarım su bardağı sıcak su ( kaynar olmasın )1 su bardağı mısır nişastası1 su bardağı un3 yemek kaşığı kakao1 tepeleme çay kaşığı kabartma tozu1 paket vanilin Pastacı kreması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Malaga Pastası Tanımı İçin Gereçler Keki İçin 2 adet yumurta1 çay bardağı şeker1 çimdik tuzVanilyaYarım çay bardağı sütYarım çay bardağı sıvıyağı2 yemek kaşığı kakao1,5 su bardağı elenmiş un1 paket kabartma tozu Kreması İçin 500 ml. sütVanilyaYarım su bardağından bir parmak fazla şeker2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Malaga Pastası Tanımı İçin Malzemeler Kek için; 2 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay kaşığı şekerYarım çay bardağı süt2 yemek kaşığı kakao1 pk kabartma tozu1 buçuk çay bardağı un Keki ıslatmak için; Yarım su bardağı süt Kreması için; 2 su bardağı süt/400ml3 yemek kaşığı toz şeker2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Eşime Doğum Günü Pastası Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şekerYarım çay bardağından az süt1 su bardağı un1 pk kabartma tozu1 pk vanilya Kreması için; 1 su bardağı şeker1 su bardağı un1 litre süt2 yemek kaşığı tereyağ1 pk vanilya Süslemek için; Krem şanti1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt