Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cilekli Magnolia

Cilekli Magnolia
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cilekli Magnolia Tarifi İcin Malzemeler Muhallebisi icin;

*1 lt soğuk sut
*1 yumurta sarısı
*1 su bardağı toz şeker
*2 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı buğday nişastası
*1 kutu krema (200 ml)
*1 paket vanilya

Suslemek icin;

*Cilek
*2 paket burcak biskuvi veya bebe biskuvisi
*1 avuc fındık

Cilekli Magnolia Tarifi Yapılışı Merhaba daha once dışarda yiyip evde hic denemediğim, denediğimde de vazgecilmezimiz olan magnolia tarifimi şiddetle denemenizi oneririm

1
*Once soğuması icin muhallebimizi yapmakla başlıyoruz
*Vanilya haric tum malzemeleri bir tencereye alıp ocakta kıvam alana kadar pişiriyoruz
*Kıvam aldıktan sonra vanilya ekleyip ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz
*Daha sonra cileklerimizi yıkayıp dilimliyoruz
*Tabi ben cilek kullandım isterseniz muz, şeftali gibi diğer meyvelerle de yapabilirsiniz
*Biskuvilemizi (ben Burcak biskuviyle tercih ediyorum) ve fındıklarıda rondodan geciriyoruz
*Kup veya bardaklarımızın dibine biskuvi fındık karışımından 12 kaşık koyup kenarlarına cileklerimizi diziyoruz
*Kenarda soğumuş muhallebimizi de kuplara paylaştırıp uzerine fındık biskuvi karışımı ve tekrar cilekle susluyoruz
*Ben bu şekilde susledim dilerseniz kendi zevkinize veya malzemenize gore farklı şekillerde susleyebilirsiniz Mukemmel goruntusu ve tadı var Kesinlikle denemelisiniz Afiyetle

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,110Kullanıcılar
ahmet5657Son üye
Üst Alt