Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı tepeleme un
- 2 yemek kaşığı tepeleme mısır nişasta
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket vanilya
- 1 kutu (200 gr) krema
- 2 paket burçak bisküvi
- Çilek
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bir tencereye süt, şeker,un ve nişastayı koyalım ocakta kaynayana kadar karıştıralım.
- Kaynayınca ocaktan alalım.
- İçerisine tereyağ ve vanilyayı ekleyip karıştıralım.
- Üzerini streçle kapatıp hava almayacak formda kapatıp soğumaya bırakalım.
- Soğuyan muhallebinin içerisine 1 kutu kremayı dökelim mikserle çırpalım.
- Burçak bisküvilerini rondodan geçirelim.
- Çilekleri doğrayalım, kuplarımızın tabanına bi tatlı kaşığı bisküvi dökelim.
- Üzerine 2 tatlı kaşığı muhallebi dökelim.
- Sonrasında kenarlara denk gelecek formda çilekleri dizelim.
- Üzerine tekrar bisküvi sonrasında muhallebi ve tekrar bisküvi dökerek tamamlayalım.
- Buzdolabına kaldıralım.
- 3-4 saat sonra servise hazır. Afiyet olsun.