Çilekli Pudingli İrmik Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket Dr.Oetker çilekli puding
- 3 su bardağı süt
- 7 yemek kaşığı irmik
- 6 yemek kaşığı şeker
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Çilekli Pudingli İrmik Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bir tencereye sütü,çilekli pudingi,irmiği ve şekeri alalım.
- Orta ateşte yoğunlaşana kadar pişirelim.
- Ocağın altını kapatıp, tereyağı ek edelim.
- Soğumaya bırakalım.
- İyice soğuduktan sonra elimizi hafif bir halde ıslatarak ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayalım.
- Son olarak hindistan cevizine bulayarak sunuma hazır hale getirelim.
Çilekli Pudingli İrmik Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.