Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cilt Bakımında Yapılan Yanlışlar?

Cilt Bakımında Yapılan Yanlışlar?
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cilt Bakımında Yaptığımız Yanlışlar Neler

Cilt bakımı yaparken farkına varmadan yaptığımız pek cok yanlış vardır bu yanlışlardan en sık yapılanlar neler cilt bakımında yaptığımız en sık yanlışlar

Oncelikle yorgun olduğumuz gunlerde direk yatağa kesinlikle girmeyin ne olursa olsun banyoya mutlaka girmek icin direninCildinizde kalan makyaj kalıntıları fondoten ve diğer makyaj malzemelerinin temizlenmemesi cildiniz yıpranmasına siyah noktaların daha fazla oluşmasına neden olacaktırCildizin daha iyi bir gorunume kavuşmasını istiyorsanız bu soylediklerimizi dikkate alın ve cildinizdeki makyaj kalıntılarını temizlemedne yatmayın

Cildimizin icten ve dıştan neme ihtiyacı vardır daha sağlıklı ve parlak bir cildesahip olmak istiyorsanız cildinizin nemini korumasına yardımcı olmalısınız bunun icin yapacağınız ilk şey gunde en az sekiz bardak su icmeniz olacaktırKuru cilt daha yorgun ve mat bir gorunume neden olur

Ayrıca aftada bir gun yapacağınız peeling cildinizi puruzsuzleştirmek ve daha temiz olmasını sağlamak icin en etkili yoldur Peeling cildinizdeki gozenekleri tıkayabilecek ve cildinizi donuk gosterecek tum kirleri ve olu hucrelerin temizlenmesini sağlar

ALT :wwwupluploadsciltbakimindayapilanyanlislar70371ciltbakimindayapilanyanlislar70371ALT

Similar threads

Cilt guzelliğinde yapılmaması gerekenler neler? Cilt guzelliğiniz icin nelere dikkat edilmeli? Cilt guzelliğiniz icin,Guzelliğinizi korumaya alın! imagesciltguzelligindeyapilmamasigerekenler5ad4ca9636e68 Cildinizin sağlıklı ve kusursuz olmasını istiyorsanız, ceşitli cilt sorunlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ağır ve yorgun geçen bir gün sonrasında cildinizdeki izleri silmek, canlı ve parlak görünmesini sağlamak için adım adım hazırladığımız rehberi uygulayabilirsiniz. Bazen derinlemesine uzun uzun cilt bakımı yapmak yerine pratik, süratli ve kolay adımlar cildinizde mükemmel sonuçlar elde etmenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yoğun ve yorgun geçen bir gün sonrasında cildinizdeki izleri silmek, canlı ve parlak görünmesini sağlamak için adım adım hazırladığımız rehberi uygulayabilirsiniz. Bazen derinlemesine uzun uzun cilt bakımı yapmak yerine pratik, hızlı ve basit adımlar cildinizde muhteşem sonuçlar elde etmenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Ağır ve yorgun geçen bir gün sonrasında cildinizdeki izleri silmek, canlı ve parlak görünmesini sağlamak için adım adım hazırladığımız rehberi uygulayabilirsiniz. Bazen derinlemesine uzun uzun cilt bakımı yapmak tarafına pratik, süratli ve yalın adımlar cildinizde süper sonuçlar elde etmenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Yoğun ve yorgun geçen bir gün sonrasında cildinizdeki izleri silmek, canlı ve parlak görünmesini sağlamak için adım adım hazırladığımız rehberi uygulayabilirsiniz. Bazen derinlemesine uzun uzun cilt bakımı yapmak yerine pratik, hızlı ve basit adımlar cildinizde muhteşem sonuçlar elde etmenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,501Konular
982,613Mesajlar
30,366Kullanıcılar
Üst Alt