Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cilt Lekeleri İcin Elma Sirkesi

Cilt Lekeleri İcin Elma Sirkesi
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Elma Sirkesiyle Cilt Lekelerine Son Verin

Cildinizdeki lekelerden kurtulmanın doğal ve pratik bir yolunu anlatmak istiyorum sizlere ozellikle bayanlar sizlerin daha cok ilgisini cekeceğiniz duşunduğum bir konu deneyin ve farkı gorun demekten başka birşey demiyorum imagesciltlekeleriicinelmasirkesi5ad494fd8315cgif

Cildinizdeki lekeler icin dortte bir litre kadar suya karıştırın ve kaynayıncaya kadar ısıtın altını kısın daha sonra balınıza bir ortu alın ve yuzunuzu hazırladığınız suyun buharına tutunDaha sonra yarı yarııya sulandırılmış elma sirkesi ile yuzunuzu guzelce silin bunu haftada bir yada iki defa uygulayabilirsiniz

Ayrıca yuzunuzdkei sivileceler ricinde elma sirkesi kullanabilirsinizElma sirkesini su ile seyreltin yuzunuzu temizleyin ve su ile durulayın Elma sirkesi cildinizi yumuşattığı gibi, antiseptik ozelliği ile sivilceye neden olan mikropları oldurecektir ve sivilce sorunuzda en aza inecektir

Similar threads

Elma Sirkesiyle Deri Lekelerine Son Verin Cildinizdeki lekelerden kurtulmanın doğal ve pratik bir yolunu açıklama yapmak istiyorum sizlere bilhassa bayanlar sizlerin daha çok ilgisini çekeceğiniz düşündüğüm bir konu deneyin ve farkı görün demekten diğer birşey demiyorum Cildinizdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
elma sirkesi yuze faydaları, elma sirkesi yuze nasıl surulur, elma sirkesi yuze nasıl uygulanır? imageselmasirkesiyuzesurulurmu5ad4ed029f744 Elma Sirkesi ile yuz bakımı Akne tedavisi: Su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yuzunuzu temizleyin ve su ile durulayın Elma sirkesi cildinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Cilt Lekeleri İcin Elma Sirkesi Cilt Lekeleri İcin Elma Sirkesi Maskesi Cildinizdeki lekelerden muzdarip iseniz cildinizin temizliğine cok dikkat etmelisiniz daha sonra vereceğimiz elma sirkesi tarifini cildinize uygulayabilirsiniz cildinizdeki farkı goreceksiniz Oncelikle Bir kaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Elma sirkesinin yararları Elma sirkesinin cilt lekelerine faydaları cilt lekelerine elma sirkesi Elma sirkesi cilt lekeleriniz icin oldukca faydalı Aşağıdaki yontemi uygulayarak siz de elma sirkesi sayesinde cilt lekelerinizden kurtulabilirsiniz Bir kaba yarı yarıya sulandırılmış elma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
elma sirkesi buharı nasıl uygulanır elma sirkesi buhar banyosu elma sirkesi buhar Elma sirkesi ozellikle lekesiz bir cilt icinde cok onemli katkı sağlıyor Ciltteki lekeler icin elma sirkesi buharı Dortte bir litre suya, uc corba kasığı elma sirkesi ekleyip, kaynayıncaya kadar ısıtın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,438Konular
980,853Mesajlar
29,481Kullanıcılar
Üst Alt