Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çin Usulü Tavuk

Çin Usulü Tavuk
0
27

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
cin-usulu-tavuk.jpg

Çin Yordamı Tavuk Tanımı İçin Gereçler

  • 500gr tavuk bonfile (Kemiksiz doğranmış)
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Renkli biberler
  • 1 yemek kaşığı susam
  • 1 yemek kaşığı ketçap
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • 1.5 yemek kaşığı bal
  • 2 kol taze soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz

Çin Yolu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavukları doğra vok tavaya at ,biraz çevirdikten sonda bütün materyalleri koy içine, kısık ateşte pişsin buharıyla.
  2. Pirinci yağsız bir halde olağan pilav yapıyormuşsun üzere yap suyu fazla tuzu az olsun. Zira lapa olması gerekiyor.
  3. Piştikten sonra taze soğan at içine.
  4. Pilavın üstüne tavukları dekor et, afiyet olsun.
Çin Tarzı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt