Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıtır Çıtır Lor Peynirli Üçgen Börek

Çıtır Çıtır Lor Peynirli Üçgen Börek
0
56

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
citir-citir-lor-peynirli-ucgen-borek.jpg

Çıtır Çıtır Lor Peynirli Üçgen Börek Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet yufka
  • 1 su bardağı su
  • 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Lor peyniri
Üzeri için;
  • Yumurta sarısı
  • Susam

Çıtır Çıtır Lor Peynirli Üçgen Börek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle sosundan başlayalım. Sıvı yağ ,su, un ve sirkeyi bir bulamaç haline getirelim.
  2. Yufkamızı tezgahımıza seriyoruz.
  3. Sosumuzdan döküyoruz .
  4. Yufkamızı iki katlayıp 4 parmak genişliğinde şerit olarak kesiyoruz .
  5. Lor peynirimizi koyup katlıyoruz.
  6. Tepsiye dizip kalan sosa yumurta sarımızıda ekleyip üzerlerine sürüyoruz.
  7. Susamlarımızı da serpiştirip 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Çıtır Çıtır Lor Peynirli Üçgen Börek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Çıtır mı Çıtırrrr Ispanalı Peynirli Börek Tanımı İçin Gereçler 5 adet yufka Sos İçin 1 su bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı sirke3 yemek kaşığı un İç Harcı İçin 1 bağ ıspanak1 su bardağı kadar lor peynir1 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber2 çay kaşığı tuz Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Sabah Kahvaltınızın Yanında Tavada Çıtır Mı Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yufka1 su bardağı didiklenmiş peynir veya lor peyniri (Ben peynir kullandım)5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı2 dal maydanozTuz Sabah Kahvaltınızın Yanında Tavada Çıtır Mı Çıtır Peynirli Börek Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Çıtır Çıtır Pırasalı Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 yufka yada 360 gram hazır üçgen kesilmiş yufkaÇörek otu İç malzemesi: Yarım kg pırasaBeyaz ya da lor peyniriKarabiberKırmızı pul biberTuz Sosu için: 1 küçük su bardağı su2 yemek kaşığı sirke1 yumurta sarısı3 yemek kaşığı un2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Hazır Yufka İle Üçgen Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı süt1 çay bardağı zeytinyağ1 adet yumurta2 yemek kaşığı su İç malzemeler İsteğe göre ben 200 gram lor peynir1 demet maydonoz (Peynirli yaptım ama ıspanaklı patateslide yapılabilir) Hazır Yufka İle Üçgen Börek Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Az Ölçülü Peynirli Çıtır Börek (El Açması Lezzetinde) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet böreklik yufka1 kase tulum ve lor karışımı peynir (istediğiniz peynir olabilir) Sosu için; 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ1/2 (yarım) su bardağı süt1 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı sirke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt