Cıtır Kabak Cipsi Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kabak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- 1 tatlı k sarımsak tozu
- Tuz
- 1 su bardağı galeta unu
Cıtır Kabak Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabakları çok ince olmayacak biçimde dilimliyoruz (Dilerseniz kabakları soyabilirsiniz ben soyadım)
- Dilimlenmiş kabakları bir kabın içerisine alalım.
- Üzerine sıvı yağ, tuz ve baharatları ekleyip düzgünce karıştıralım.
- Kabakları galeta ununa bulayıp, yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 kadar pişiriyoruz.
- Yanına sarımsaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun ????