
Çıtır Pane Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket tavuk kanat
- 2 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 paket knorr pane harcı
- 2 adet yumurta
Çıtır Pane Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuklarımızı çatalla delip sosluyoruz ve 2 saat buzdolabında bekletiyoruz.
- 2 adet yumurtayı bir kaseye kıralım ve harcın başka gereçlerini başka bir kapta karıştıralım.
- 2 saat bekleyen tavuklarımızı birinci evvel yumurtaya sonra harca buluyoruz ve kızgın yağda kızartıyoruz.
- Şayet tavuklarınız büyük, baget tavuksa kesinlikle haşlayın sonrasında kızartma sürecine geçin. Afiyet olsun ????.