Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cityville Liman Nasıl Yapılır

0
170

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Liman nasıl yapılır şimdi sizlerle bunu paylaşacağız aslında liman hemencecik öle göz açıp kapayınca olmuyor limanı düzenlemek için ilk olarak major yapılmalı peki major nedir major belediye başkanı uygulamasıdır belediye açabilmek ve başkanı getirmek için, emrindeki kısımda çıkan uygulamaların hepsinin yapılması gerekmektedir ast kısımdaki farklı alanlara yönlendirilmiş görevler tamamlanınca major yani belediye başkanı gelecek ve liman yapımı açılacaktır iyi oyunlar bol leveller *

Similar threads

cityville yeni liman hedefi cityville yeni liman hedefi nasıl tamamlanır ? Başta limanı kurmak için major yapılmalı peki major nedir major belediye başkanı uygulamasıdır belediye açabilmek ve başkanı getirmek için, ast kısımda meydana çıkan uygulamaların hepsinin yapılması gerekmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Cityville Liman Nasıl Yapılır Liman nasıl yapılır şimdi sizlerle bunu paylaşacağız aslında liman hemen ole goz acıp kapayınca olmuyor limanı kurmak icin oncelikle major yapılmalı peki major nedir major belediye başkanı uygulamasıdır belediye acabilmek ve başkanı getirmek icin, yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
cityville yeni liman hedefi cityville yeni liman hedefi nasıl tamamlanır ? Oncelikle limanı kurmak icin major yapılmalı peki major nedir major belediye başkanı uygulamasıdır belediye acabilmek ve başkanı getirmek icin, yan kısımda cıkan uygulamaların hepsinin yapılması gerekmektedir yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Cityville rıhtım nasıl yapılır Uzun bir konu rıhtım konusu arkadaşlar Ama elimden geldiğince anlatmaya çalışayım Rıhtım gerçekleştirmek için öncelikle size bahşedilen başkanlık görevini tamamlamanız gerekiyor Belediye başkanı olduktan sonradan rıhtım yapma izniniz çıkacak Eğer belediye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt